Julkaistu: 11.06.2021

Lujan miljoonan euron lahjoitus - Osa 2: SOS-Lapsikylä

Luja-yhtiöt lahjoittavat yhteensä miljoona euroa pitkään tukemilleen tahoille, Aseman Lapset ry:lle, Ensi- ja turvakotien liitolle ja SOS-Lapsikylälle.
Lahjoitus SOS-Lapsikylälle

 

Luja-yhtiöt lahjoittavat yhteensä miljoona euroa pitkään tukemilleen tahoille, Aseman Lapset ry:lle, Ensi- ja turvakotien liitolle ja SOS-Lapsikylälle. Näin tehdessään Luja haluaa tukea erityisesti lapsia ja nuoria, joille korona-aika on ollut fyysisesti ja psyykkisesti haasteellinen. Lahjoituksen takana ovat kaikki Luja-yhtiöt eli Lujatalo Oy, Lujabetoni Oy ja Fescon Oy.

Toisessa jaksossamme Lujatalon toimitusjohtaja Harri Savolainen saa kunnian käydä viemässä kolmannesmiljoonan euron lahjoitusuutisen SOS-Lapsikylälle. Katso videolta miten Sos-Lapsikylässä reagoitiin lahjoitukseen!

– Otamme kiitollisina vastaan Lujan suuren lahjoituksen, jonka kohdennamme vähävaraisten perheiden lasten harrastamisen tukemiseen. Mieleinen harrastus on haastavissa oloissa kasvavien lasten ja nuorten kohdalla merkittävä syrjäytymiseltä suojaava tekijä. SOS-Lapsikylän Unelmista totta -harrastustuki kohdistuu sitä kipeimmin tarvitseville lapsille ja se on osoittautunut kullanarvoiseksi avuksi jo sadoille perheille. Luja-yhtiöiden ryhtyessä nyt Unelmista totta -harrastustuen pääyhteistyökumppaniksi voimme kehittää toimintamallia aivan uudelle tasolle ja laajentaa sitä merkittävästi, iloitsee SOS-Lapsikylän toimitusjohtaja Mikaela Westergård.

SOS-Lapsikylän toimitusjohtaja Mikaela Westergård
Pysy ajantasalla uusista tuotteista ja ratkaisuista   Tilaa uutiskirjeemme