Julkaistu: 24.01.2022

Fescon Oy:n laboratorioon halutaan timanttinen tiimiläinen luomaan merkityksellisiä hetkiä

Laboratorioassistentin paikka vapaana Hausjärven tehtaalla
Fescon laboratorioassistentti


Fesconin laboratorio sijaitsee Hausjärvellä maaseudun rauhassa, noin 5 km Hyvinkään keskustasta. Toimintamme on edistyksellistä ja toimimme nykyaikaisin välinein ja menetelmin. Tiimissämme teemme työtä hyvällä huumorilla ja kunnioitamme toinen toisiamme. Tiimiimme sopivasti sujahtava henkilö on siis ”hyvä tyyppi”. Aikaisempaa kokemusta tai koulutusta et tarvitse, sillä neuvomme ja opastamme nämä salaiset niksimme henkilökohtaisesti. Avoimuus, oma-aloitteisuus, halu oppia uusia asioita sekä kädentaidot auttavat tässä työtehtävässä onnistumisessa. 

Tehtäväsi tulee olemaan laboratorioassistentti. Tehtäviisi kuuluu ensisijaisesti teknologiapalveluiden näytteiden vastaanottoa, käsittelyä ja testikappaleiden valmistusta tutkimuksia varten. Ammattitaitosi karttuessa pääset laajentamaan osaamistasi ja osallistumaan monipuolisiin laboratorion tuotekehityksen ja laadunvalvonnan tehtäviin. Työskentelemme liukuvalla työajalla, pääsääntöisesti klo 8-16.00 välillä. Työtehtävä on vakituinen. Otamme sinut vastaan avosylin heti kun tiemme kohtaavat. 

 

Odottelemme hakemustasi

Vapaamuotoiset hakemukset kannattaa lähettää mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 28.2.2022 mennessä sähköpostitse: tapio.klasila@fescon.fi nimellä ”Laboratorioassistentti”. Toivomme kirjallisia tarinoita kunniasta saada sinut tiimimme jäseneksi. Palkkaakin meillä maksetaan, joten esitäthän oman toiveesi hakemuksessasi. Ole nopea sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön ilmaantuessa.

 

Älä epäröi, vaan kilauta lisätietoja: 

Tapio Klasila, teknologiajohtaja
puh. 040 510 8035, tapio.klasila@fescon.fi

Harri Heimo, laadunvalvontapäällikkö
puh. 040 301 6025 harri.heimo@fescon.fi

Yhteydenotot mielellään klo 8-16 välillä, sillä meillä myös nautitaan vapaa-ajasta.

 

Fescon yrityksenä 

Fescon Oy on suurin suomalainen rakennusalan laasti- ja hiekkatuotteiden kehittäjä ja valmistaja. Tuotteemme ovat kotimaisia sekä panostamme vahvasti ympäristöarvoihin, vastuulliseen toimintaan sekä henkilökunnan hyvinvointiin. Asiakkainamme ovat mm. rakennusliikkeet, urakoitsijat, rautakaupat ja voimalaitokset. Yrityksemme on vakavarainen, liikevaihtomme oli vuonna 2020 oli 29,8 M€ ja henkilöstöä 78.

Pysy ajantasalla uusista tuotteista ja ratkaisuista   Tilaa uutiskirjeemme