Julkaistu: 01.02.2022

Haemme myyntiassistenttia Fescon Oy:n asiakaspalvelukeskukseen

Haemme asiakaspalvelutiimiin vahvistusta
Fescon myyntiassistentin avoin työpaikka


Haemme asiakaspalvelutiimiimme vahvistusta

Myyntiassistenttina tehtäviisi kuuluu ensisijaisesti tilausten vastaanottoa ja niiden käsittelyä sisältäen kuljetusjärjestelyjä ja asiakasneuvontaa. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä, soveltuva koulutus, tietojärjestelmien näppärä käyttö ja halu oppia uutta antavat hyvät eväät tehtävässä suoriutumiseen. Kielitaito on myös eduksi. Työtehtävä on vakituinen.

Fesconin asiakaspalvelukeskus sijaitsee Hausjärvellä tehtaamme yhteydessä, noin 5 km Hyvinkään keskustasta. Toimintamme on edistyksellistä ja toimimme nykyaikaisin välinein ja menetelmin. Tiimissämme teemme työtä reippaalla otteella, kunnioitamme toinen toisiamme ja hyvä asiakaspalvelu on intohimomme.

 

Odotamme hakemustasi

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen kannattaa lähettää mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 16.2.2022 mennessä sähköpostitse: mauri.klavert@fescon.fi otsikolla ”Myyntiassistentti”. Ole nopea, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön ilmaantuessa.

 

Älä epäröi, vaan kilauta lisätietoja

Mauri Klavert, tehdaspäällikkö
puh. 0500 478 409, mauri.klavert@fescon.fi

Yhteydenotot mielellään klo 8-16 välillä, sillä meillä nautitaan myös vapaa-ajasta. 

 

Fescon yrityksenä 

Fescon Oy on suurin suomalainen rakennusalan laasti- ja hiekkatuotteiden kehittäjä ja valmistaja. Tuotteemme ovat kotimaisia sekä panostamme vahvasti ympäristöarvoihin, vastuulliseen toimintaan sekä henkilökunnan hyvinvointiin. Asiakkainamme ovat mm. rakennusliikkeet, urakoitsijat, rautakaupat ja voimalaitokset. Yrityksemme on vakavarainen, liikevaihtomme oli vuonna 2020 oli 29,8 M€ ja henkilöstöä 78.

Pysy ajantasalla uusista tuotteista ja ratkaisuista   Tilaa uutiskirjeemme