Julkaistu: 22.08.2022

Haemme julkisivutiimiimme tuotepäällikköä

Tuotepäällikön toimi auki
Haemme tuotepäällikkö Fesconille


Fescon Oy on suomalainen Luja-yhtiöihin kuuluva yritys, joka kehittää ja valmistaa tuotteita rakentamiseen ja teollisuuden käyttöön. Päätuotteita ovat kuivabetonit ja –laastit, julkisivu- ja lattiapinnoitteet sekä hiekat. Fesconilla on tuotantolaitoksia neljällä paikkakunnalla ja pääkonttori Hyvinkäällä. Fesconin liikevaihto vuonna 2021 oli 31,3 milj.€.


Haemme julkisivutiimiimme

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

Tuotepäällikkönä vastaat julkisivu- ja betonituotteiden myynnistä rakentamisen ammattilaisille. Teet tiivistä yhteistyötä suunnittelijoiden, urakoitsijoiden ja rakennuttajien kanssa. Yhdessä muun myyntitiimimme kanssa kehität olemassa olevia asiakassuhteita ja etsit uusia yhteistyökumppaneita. Työssäsi pääset osallistumaan teknisten ratkaisujen ja tuotteiden kehittämiseen.

Mitä tarjoamme?

Saat hoitaaksesi haasteellisen ja vastuullisen tehtävän rakentamisen, myynnin ja asiakaspalvelun parissa kuivatuoteteknologian kotimaisessa kärkiyrityksessä. Pääset työskentelemään tavoitteelliseen organisaatioon, jossa puhalletaan yhteen hiileen ja jokaisella työntekijällä on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa.

Tuotemerkkimme on vahva sekä hyvin tunnettu ja meillä on paljon kasvavia tuoteryhmiä. Tuotepäällikön tehtävä on keskeinen, sillä toimit avainroolissa Fescon–ratkaisujen kehittämisen, suunnittelun ja toteutuksen parissa.

Mitä odotamme?

Odotamme sinulta soveltuvaa rakennusalan teknistä koulutusta sekä kokemusta rakentamisesta tai suunnittelusta. Kokemus rakennustuotteiden myynnistä ja työmailta luo erityisen hyvän pohjan tehtävässä onnistumiselle.

Työtehtävä edellyttää itseohjautuvaa työotetta ja kykyä työskennellä joskus nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Toivomme sinun viihtyvän oma-aloitteisessa ja liikkuvassa roolissa. Toimit pääsääntöisesti pääkaupunkiseudun ja Etelä-Suomen alueella. Tehtävässä menestyminen edellyttää halua ja kykyä tehdä tiivistä yhteistyötä niin asiakkaidemme kuin oman organisaatiomme työntekijöidenkin kanssa.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksen kera 12.09.2022 mennessä osoitteeseen taru.lehto@talenthunters.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Hunters Oy:ssä Executive Consultant Leif Backman +358 50 410 9107. Parhaiten tavoitettavissa 07.09.2022 klo 16–17 tai 09.09.2022 klo 15–16.

Pysy ajantasalla uusista tuotteista ja ratkaisuista   Tilaa uutiskirjeemme