Julkaistu: 19.01.2024

Lujan tilinpäätöswebinaari ja paneelikeskustelu 16.2.2024

Teemana rakentamisen suhdanne tänään ja huomenna. Koska ja miten nousuun?
Lujan tilinpäätöswebinaari


Tervetuloa 16.2.2024 järjestettävään Lujan tilinpäätöswebinaariin, jossa Lujan yhtiöiden (Fescon, Lujatalo, Lujabetoni) tulosten esittelyn lisäksi kuullaan ajankohtainen paneelikeskustelu teemalla Rakentamisen suhdanne tänään ja huomenna. Koska ja miten nousuun?

Paneelikeskusteluun osallistuvat ympäristö- ja ilmastoministeri Kai Mykkänen, Elinkeinoelämän keskusliiton johtaja Sami Pakarinen (FT) ja Lujatalon toimitusjohtaja Harri Savolainen. Keskustelussa analysoidaan suhdanteiden vaikutuksia rakentamisen toimialaan, tunnistetaan haasteita ja etsitään mahdollisuuksia kasvuun.

Tapahtumaan pääset osallistumaan tästä >>

Pysy ajantasalla uusista tuotteista ja ratkaisuista   Tilaa uutiskirjeemme