Julkaistu: 05.02.2024

Haku on päättynyt! - Avoimet työpaikat - Asiakkuuspäällikkö, Turun seutu

Länsi-Suomen alueelle Nanten-pinnoiteratkaisujen myyntiin etsitään asiakkuuspäällikköä
Fescon asiakkuuspäällikkö Nanten-pinnoitteet


Haemme nuorekkaaseen ja innostuneeseen joukkoomme uutta ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ Nanten-pinnoiteratkaisujen myyntiin Länsi-Suomen alueelle. Tulet toimimaan osana asiantuntevaa myyntitiimiämme ja vastaamaan oman alueesi menestyksestä. Työssäsi pääset kehittämään ja syventämään yhteistyötä nykyisten asiakkaidemme kanssa sekä aktiivisesti hakemaan uusia yhteistyömahdollisuuksia. Työssäsi raportoit lattiapinnoiteliiketoiminnan myyntijohtajalle.

Toivomme, että sinulla on soveltuva koulutus sekä aiempaa kokemusta teknisestä myynnistä.

Olet mahdollisesti ratkaisumyynnin ammattilainen, jolla on jo näyttöä menestymisestään. Arvostamme erityisesti kokemusta rakennusalasta, pinnoitteista, teollisuudesta sekä julkisen hallinnon hankinnoista. Odotamme Sinulta luontaista paloa myyntityöhön, oma-aloitteisuutta sekä motivaatiota kehittää itseäsi. Olet tehokas vuorovaikuttaja, vakuuttava esiintyjä sekä luova ongelmanratkaisija. Kielitaito katsotaan eduksi.

Me lupaamme sinulle perusteellisen koulutuksen, tekemisen ilmapiirin sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan vastuualueeseesi sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Fescon Oy on johtava suomalainen rakennusalan laasti-, hiekka- ja lattiapinnoitteiden kehittäjä sekä valmistaja. Olemme yhdessä innovatiivinen, nuorekas ja kasvava yritys. Vaalimme tasa-arvoisuutta, yhdenvertaisuutta, oikeudenmukaisuutta, keskinäistä luottamusta ja hyvää ilmapiiriä emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää. Perheyrityksenä ymmärrämme ja edistämme henkilöstön työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista.

Jos tunnet, että tämä on paikkasi, kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille mahdollisimman pikaisesti. Lisääthän mukaan myös palkkatoiveesi. Odottelemme kuulevamme sinusta viimeistään 26.2.2024. Hakemuksesi tulee oikeaan osoitteeseen sähköpostilla: hakemukset@interimsales.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Pekka Vilhunen, Interim Sales Oy
puh. 040 771 2466

Janne Häyrinen, myyntijohtaja, Fescon Oy
puh. 050 439 4499

Pysy ajantasalla uusista tuotteista ja ratkaisuista   Tilaa uutiskirjeemme