Julkaistu: 31.01.2017

Fescon märkätilakoulutukset 2017

Fescon järjestää erityisesti rakennusalan ammattilaisille suunniteltua maksutonta täydennyskoulutusta. Koulutuksissa käsitellään oikeita työmenetelmiä sekä tuotteiden teknisiä ominaisuuksia, koulutuksen aiheesta riippuen, rautaisten ammattilaisten johdolla.

Märkätilakoulutukset | Vantaa 2017 

Järjestämme erillisiä märkätilakoulutuksia Vantaalla vuoden 2017 aikana. Koulutuksessa päivitämme ajankohtaisia tietoja ja määräysiä koskien märkätilan vedeneristämistä ja sen suunnittelua. Käymme läpi myös märkätilan vedeneristämiseen liittyviä ohjeita sekä asennuksen yksityiskohtia kuten; läpivientien ja liitosten teko, alusta ja sen pohjustus sekä mittaukset. Nämä vedeneristyskoulutukset sisältävät kurssimateriaalin, aamupalan ja osallistumistodistuksen.

Koulutus on suunnattu urakoitsijoille sekä asentajille ja sen kesto on noin kaksi tuntia. Märkätilakoulutuksen suorittanut asentaja saa osallistumistodistuksen, joka on hyväksytty työmaalla todistuksena vedeneristys- ja märkätilaosaamisesta.

Märkätilakoulutuksen lisäksi räätälöimme tapauskohtaisesti mm. rappaus- ja julkisivu- sekä betonin korjaus -koulutuksia.

 

Lue lisää ja ilmoittaudu koulutuksiin...

Pysy ajantasalla uusista tuotteista ja ratkaisuista   Tilaa uutiskirjeemme