Julkaistu: 28.09.2018

Fescon osallistuu Suomalaisen työn liiton Avoimet ovet -tapahtumaan

Fescon osallistuu Suomalaisen työn liiton Avoimet ovet -tapahtumaan
Avoimetovetbanner

Suomalaisen työn liiton aktivoimat Suomen suurimmat, yhtäaikaiset avoimien ovien päivät järjestetään valtakunnallisesti jälleen 1.-7.10.2018. Tervetuloa meille -viikon aikana yritykset ja yhteisöt ympäri Suomen avaavat omat ovensa yleisölle erilaisten tapahtumien merkeissä.

Fescon Oy järjestää avoimien ovien päivät Hausjärven tehdasalueellaan keskiviikosta torstaihin, 3.-4.10.2018. Tilaisuus järjestetään kutsuvierastapahtumana niin, että keskiviikkona tehdasalueelle pääsevät tutustumaan alan opiskelijat ja torstaina rakennesuunnittelun parissa työskentelevät alan ammattilaiset. Opiskelijat saapuvat kolmessa eri ryhmässä päivän aikana. Ryhmille on varattu kaksi-kolme tuntia aikaa tutustumiseen jonka aikana tehdään tehdaskierros, tutustutaan laboratorioon ja kuullaan Fesconista yrityksenä tehdaspäällikkö Mauri Klavertin ja laadunvalvontapäällikkö Harri Heimon johdolla.

Pysy ajantasalla uusista tuotteista ja ratkaisuista   Tilaa uutiskirjeemme