Julkaistu: 04.10.2021

Fescon ostaa Nantenin - Lattiapinnoitteet osaksi liiketoimintaa

Fescon Oy on ostanut Nanten yhtiöt
Fescon osti Nantenin


Fescon Oy on ostanut Nanten yhtiöt. Yritysostolla Fescon laajentaa tuoteperhettään lattiapinnoitteisiin. Nanten jatkaa Fesconin itsenäisenä tytäryhtiönä. Yritysostolla ei ole vaikutusta Nantenin toimintaan.

”Nanten on suomalainen menestyvä perheyritys ja tunnettu laadukkaista tuotteista ja vankasta asiantuntevuudestaan.  Nanten sopii arvopohjaltaan erittäin hyvin osaksi Fesconin liiketoimintaa. Tavoitteenamme on yhdistää osaamistamme ja haluamme hakea kasvua tarjoamalla asiakkaillemme entistä kokonaisvaltaisempia lattiaratkaisuja”, kertoo Fescon Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Peltola. 

”Nanten on menestynyt viime vuosina erittäin hyvin ja olemme onnistuneet nostamaan massalattiaratkaisut varteenotettavaksi vaihtoehdoksi muiden lattiapäällysteiden rinnalle. Olemme iloisia saadessamme vierellemme kumppanin, jolla on rohkeutta ja kykyä tukea meitä polullamme. Tietotaitomme täydentää toisiamme ja yhdessä voimme tarjota asiakkaillemme entistä parempaa palvelua ja tukea onnistuneiden ja pitkäikäisten lattiaratkaisujen kehittämiseksi”, toteaa Nantenin hallituksen puheenjohtaja Mona Grannenfelt.

Fescon on suurin suomalainen laasti- ja hiekkatuotteiden kehittäjä ja valmistaja sekä osa Luja-yhtiöitä. Fesconin liikevaihto vuonna 2020 oli 29,6 miljoonaa euroa ja henkilöstöä oli 78. Yritysosto vahvistaa Fesconin ennestään laajaa tuotevalikoimaa lattiapinnoitteilla sekä kasvattaa markkinaosuutta mm. teollisuuden sekä julkisten toimitilojen lattiaratkaisuissa.

Nanten on suomalainen betonilattiapinnoitteisiin erikoistunut perheyritys, joka tarjoaa ratkaisuja sekä julkisen rakentamisen että teollisuuden tarpeisiin. Nanten tarjoaa asiakkailleen lattiaratkaisuja, jotka muokkautuvat elämän ja käyttökohteen mukaan.  Nantenin liikevaihto oli viime tilikaudella 8 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 28. 

Lisätietoja

Kimmo Peltola, Fescon Oy:n toimitusjohtaja
puh. +358 50 307 7413, kimmo.peltola@fescon.fi

Mona Grannenfelt, Nanten Oy:n hallituksen puheenjohtaja
puh. +358 40 822 2386, mona.grannenfelt@nanten.com

 

Yritysten yhteystiedot

Fescon Oy

Fescon Oy:n päätuotteita ovat kuivalaastit ja -betonit, rappaus- ja korjauslaastit, julkisivupinnoitteet ja -maalit, seinä- ja lattiatasoitteet, eristerappausjärjestelmät sekä laatoitus- ja vedeneristystuotteet. Hiekkaliiketoimintayksikkö tarjoaa erilaisia hiekka- ja mineraalituotteita.

Fescon Oy, Hämeenkatu 9, 05800 Hyvinkää | puh. +358 20 789 5900 | feson@fescon.fi | www.fescon.fi
Hyvinkää | Hausjärvi | Haukipudas | Raahe | Harjavalta | Ruotsi 

Nanten Oy

Nanten Oy on suomalainen betonilattiapinnoitteisiin erikoistunut perheyritys. Nanten tarjoaa ratkaisuja ja laadukkaita pinnoitetuotteita julkisrakentamisen sekä teollisuuden tarpeisiin.

Nanten Oy, Teollisuustie 6, 04300 Tuusula, Puh. +358 9 274 7970 | nanten@nanten.com | www.nanten.fi 
Tuusula | Venäjä | Viro

Pysy ajantasalla uusista tuotteista ja ratkaisuista   Tilaa uutiskirjeemme