Julkaistu: 13.04.2022

Etsimme reipasta ja innokasta markkinointiassistenttia Hyvinkään pääkonttorillemme

Oletko sinä meidän uusi reipas ja innokas markkinointiassistentti?
Fescon hakee markkinointiassistenttia

 

Haemme markkinointiin Fesconin Hyvinkään pääkonttorille oma-aloitteista, reipasta ja ulospäinsuuntautunutta markkinoinnin ja viestinnän assistenttia. Tulet työskentelemään yhdessä markkinointipäällikön kanssa tiimissä, jossa suunnitellaan ja toteutetaan strategian mukaisesti monipuolisia markkinointi- ja viestintätoimenpiteitä. 

Kaipaamme sinun visuaalista silmääsi markkinointimateriaalien graafiseen suunnitteluun sekä taittotöihin. Myös sisäinen tiedottaminen, asiakasviestintä samoin kuin sosiaalisenmedian kanavat ja verkkosivumme tarvitsevat juuri sinun aktiivista otetta päivittämään ja tuottamaan materiaalia.  Markkinointitiimin vastuulla on tukea myös myyntiä luomalla ja muokkaamalla tarvittavia tukimateriaaleja. Täällä myyntimme odottavat malttamattomana apujasi. Ja mikä parasta toimenkuvasi voimme muokata osaamisesi mukaan. 

Täällä emme tee tiukkapipoisena töitä, vaan toimimme hyvällä asenteella, huumorilla, innokkuudella ja halulla oppia uutta ja kehittyä. Ideointirikkaus ja visuaalinen silmä kulkevat mukana. Toivomme, että sinulla on soveltuva koulutus ja/tai työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja vahva ymmärrys mitä markkinointi- ja viestintä on. Jotta päätehtävästäsi markkinointimateriaalien suunnittelusta ja taittotyöstä voi suoriutua, on Adoben ohjelmien osaaminen välttämättömyys.

Fescon Oy on suurin suomalainen rakennusalan laasti-, hiekka- ja pinnoitetuotteiden kehittäjä ja valmistaja. Fescon on kasvava yritys, jossa on mahdollisuus päästä aitiopaikalle toteuttamaan markkinointia ja myös kehittämään osaamistaan. Tarjoamme mielekkään monipuolisen työn yrityksessä, jossa perhearvot ovat tärkeät. Työtä on mahdollista tehdä joustavasti hybridimallilla. 

Jos tunnet, että sujahtaisit hyvin tähän tehtävään ja yritykseemme, kerro itsestäsi ja osaamisestasi haluamallasi tavalla. Lisää myös rahallinen korvaustoiveesi hakemukseesi. Odottelemme kuulevamme sinusta viimeistään 6.5.2022 mennessä. Huomioithan, että täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on kokoaikainen sekä vakituinen.

Hakemuksesi tulee oikeaan osoitteeseen sähköpostilla: kati.kamunen@fescon.fi Otsikoksi: ”markkinointiassistentti”

Lisätietoja voit kilautella: Kati Kamunen, markkinointipäällikkö, puh. 040 301 6040 (arkisin 9-16.00) tai kati.kamunen@fescon.fi

Pysy ajantasalla uusista tuotteista ja ratkaisuista   Tilaa uutiskirjeemme