Julkaistu: 18.09.2023

Turvallinen työpaikka on henkilöstön oikeus

Yhdessä Luja-yhtiöiden (Fescon, Lujabetoni ja Lujatalo) kanssa haluamme rakentaa yhteistä turvallisuutta niin henkilöstön kuin sidosryhmien kanssa ja taata turvallisen toimintaympäristön läpi koko toimitusketjun.
Luja-yhtiöiden turvallisuusviikko


Turvallinen työpaikka on henkilöstön oikeus

Tavoitteemme on olla turvallinen työpaikka kaikille työntekijöillemme, yhteistyökumppaneillemme sekä asiakkaillemme. Panostamme vahvasti turvallisuuteen yhdessä henkilöstön kanssa ja seuraamme sen toteutumista arjessamme. Työpaikoillamme esiintyviä vaaroja tunnistetaan ja ehkäistään riskiarviointien sekä turvallisuushavaintojen avulla. Epäkohtiin puututaan ja niiden kehittymistä seurataan säännöllisesti. Kaikki tapaturmat kirjataan, tutkitaan ja korjaavat toimenpiteet toteutetaan. 

Kehitämme toimintaamme investoimalla turvallisiin koneisiin, laitteisiin ja työvälineisiin. Seuraamme aktiivisesti lainsäädäntöä sekä alan kehitystä ja reagoimme nopeasti tarvittavin muutoksin. Käytämme tuotteissamme kotimaisten raaka-aineiden lisäksi vain turvallisia pääosin Euroopasta hankittuja raaka-aineita, jotta työntekijämme ja loppukäyttäjämme voivat tuotteitamme turvallisesti käyttää. 

Yhdessä Luja-yhtiöiden (Fescon, Lujabetoni ja Lujatalo) kanssa haluamme rakentaa yhteistä turvallisuutta niin henkilöstön kuin sidosryhmien kanssa ja taata turvallisen toimintaympäristön läpi koko toimitusketjun. Vietämme Luja-yhtiöiden kanssa yhteistä turvallisuusviikkoa viikolla 38. Tulemme julkaisemaan viikon aikana erilaisia teemoja liittyen turvallisuuteen. Piipahdamme myös tutustumassa toistemme toimintaan työturvallisuusmielessä, joten seurailkaahan kanaviamme.

Pysy ajantasalla uusista tuotteista ja ratkaisuista   Tilaa uutiskirjeemme