Julkaistu: 19.09.2023

Laastisiilojen turvallinen toimitus ja käyttö työmaalla

Suurten kalustojen kuljetuksissa ja käytössä on noudatettava erityistä tarkkuutta, jotta työturvallisuus säilyy.
Laastisiilojen turvallinen toimitus työmaalle


Laastisiilojen turvallinen toimitus ja käyttö työmaalla

Siilojamme käytetään kuivalaastien käsittelyyn työmaalla. Työmaasiilo on näppärä apu niin laastin valmistuksessa kuin myös kuivatuotteen säilömisessä työmaalla. Suurten kalustojen kuljetuksissa ja käytössä on noudatettava erityistä tarkkuutta, jotta työturvallisuus säilyy. 

Kuljetamme siilot työmaalle ammattikuljettajien toimesta ennalta sovitun tarkan aikataulun mukaisesti. Työmaa puolestaan vastaa esteettömän kulun järjestämisestä siilon asennuspaikkaan. Maapohjan on oltava kantokyvyltään sekä kestävyydeltään riittävä, jotta siilo ei pääse painautumaan ja mahdollisesti kallistumaan. Yleisellä kulkuväylällä oleva siilo on merkittävä varoitus- ja ohjausmerkein sekä tilaajan on huolehdittava viranomaisluvista. 

Työmaalla vastaanottaja huolehtii edellämainituista turvajärjestelyistä sekä valvoo siilon täyttöä. Täyttövaiheessa tarkastetaan myös kaiteiden kunto, jotta siilon täyttöjen yhteydessä ei putoamisvaaraa synny. Samalla vastaanottaja huolehtii myös kannen kunnollisesta sulkeutumisesta. Jos siiloa tarvitsee siirtää, pitää se ensin tyhjentää. 

Jotta kuljetus ja turvallinen asentaminen työmaalle sujuu ennen kaikkea turvallisesti ja ongelmitta ohjeistamme tilaajaa aina siilon asennuksessa ja käytössä. Erillisestä siilohuoltonumerostamme saa neuvoa ja apua mieltä askarruttaviin kysymyksiin. 

Tuotteiden toimitusvarmuudesta olemme saaneet runsaasti kiitosta. Työmaat voivat luottaa, että tavarat toimitetaan sovitusti heidän käyttöönsä. Varsinkin kaupunkiolosuhteissa työmaat ovat pieniä, jolloin ylimääräistä tilaa ei juurikaan ole säilöä suuria määriä laastisäkkejä. Tällöin oikea määrä oikeaan aikaan korostuu.

Tutustu työmaakalustoihimme >>

Fescon työmaasiilot
Pysy ajantasalla uusista tuotteista ja ratkaisuista   Tilaa uutiskirjeemme