Julkaistu: 10.06.2024

Luja-yhtiöt tukee Itämeren suojelua

Luja-yhtiöt liittyi John Nurmisen Säätiön tukijaksi vuonna 2023. – Tämä yhteistyö on meille hyvin tärkeä, sillä se tukee säätiön arvokasta työtä Itämeren suojelemiseksi ja sen tulevaisuuden turvaamiseksi.
Luja-yhtiöt tukee Itämeren suojelua Kuvassa vasemmalta Ari Rytkönen, Mirja Vainikainen ja Maria Erkheikki

Luja-yhtiöt liittyi John Nurmisen Säätiön tukijaksi vuonna 2023. – Tämä yhteistyö on meille hyvin tärkeä, sillä se tukee säätiön arvokasta työtä Itämeren suojelemiseksi ja sen tulevaisuuden turvaamiseksi. Itämeren hyvinvointi on meille kaikille tärkeää, ja haluamme omalta osaltamme olla mukana varmistamassa sen säilymisen myös tuleville sukupolville, sanoo yksi Luja-yhtiöiden omistajista ja Luja-yhtiöiden hallituksen jäsen Mirja Vainikainen.

Säätiön toiminnan pohjan muodostavat perheyritys John Nurminen Oy:hyn ja sittemmin John Nurmisen Säätiöön vuosikymmenten aikana kerätyt meritaide-, antiikkikartta- ja meriantiikkikokoelmat, joihin pääsimme tutustumaan vieraillessamme Huolintatalossa 5.6.2024. Samalla saimme kuulla säätiön lukuisista keinoista Itämeren suojelemiseksi. Vierailu syvensi ymmärrystä Itämeren tilasta ja osoitti, kuinka laajalti ja kansainvälisesti sen hyvinvoinnista kannetaan huolta. Samalla se muistutti meidän jokaisen yksilön valintojen merkityksestä ympäristön suojelemisessa.

Kiitos valtavan antoisasta vierailusta yritysvarainhankinnan päällikkö Ari Rytkönen, meriympäristöjohtaja Ulla Rosenström, viestintäpäällikkö Johanna Suni sekä julkaisu- ja kokoelmapäällikkö Maria Erkheikki.

Perheyhtiönä Luja haluaa olla mukana rakentamassa suomalaista yhteiskuntaa vastuullisesti, kestävän liiketoiminnan periaatteiden mukaisesti. Osa tätä vastuullisuutta on yhtiön harjoittama hyväntekeväisyys, joka on yhtenä tekijänä mahdollistamassa tukitahojemme toimintaa. Fescon Oy on osa Luja-yhtiöitä.

Luja-yhtiöt tukee Itämeren suojelua Julkaisu- ja kokoelmapäällikkö Maria Erkheikki
Pysy ajantasalla uusista tuotteista ja ratkaisuista   Tilaa uutiskirjeemme