Kuivabetoni K-10 POZZ

Kysy lisätietoa

Tuotekuvaus

Fescon Kuivabetoni K-10  on erikoissideaineinen kuivabetoni jossa pozzolaanisten ainesten osuus on 50%, tuote soveltuu hyvin erilaisten laattojen kiinnitykseen paikoissa joissa halutaan vähentää haitallista kalkin muodostumista. Maksimiraekoko on 10 mm.

  • Helppokäyttöinen
  • Hyvät työstettävyysominaisuudet 

Tuotteen saatavuus on rajallinen, tarkista saatavuus ennen tilausta. Minimi toimituserä 3000 kg.

Käyttökohteet

  • Laattojen kiinnitys piha-alueilla

 

GTIN-koodi Tuotenimi Tuotenumero Pakkauskoko
6416841531353 KUIVABETONI K-10 POZZ 25 KG 53135 25 kg
Alusta

Asennuspohjan puhdistus ja kostutus tehdään noudattaen kyseisten töiden normaaleja työtapoja ja suunnittelijoiden ohjeita.

Sekoitus

Tarkista betonin vedentarve säkistä. Lisää kuiva-aines veteen ja sekoita perusteellisesti. Sekoitus tehdään yleensä betonisekoittajalla, mutta pieniä määriä betonia voi sekoittaa myös lapiolla. Maksimivesimäärää ei kannata lisätä heti alussa. Sopiva notkeus haetaan lisäämällä vettä sekoituksen aikana. Vettä ei saa lisätä annettuja ohjearvoja enempää, koska silloin betonin lujuus alenee ja kutistuma kasvaa. Valmiin betonin työstettävyys-aika on noin 2 tuntia.

Työohje

Asennustyöt tehdään noudattaen kyseisten töiden normaaleja työtapoja ja suunnittelijoiden ohjeita. Alin käyttölämpötila on +5°C.

Jälkihoito

Tarvittaessa jälkihoito kastelemalla ja suojaamalla se muovilla, joka estää kosteuden liiallisen haihtumisen. Jälkihoidon tarve riippuu olosuhteista. Vähintään sen tulisi kestää 2 vrk.

Varastointi ja jätteen käsittely
Katso erillinen varastointi ja hävitysohje https://www.fescon.fi/materiaalipankki

Materiaalimenekki

90 kg/m2 50 mm

Vedentarve 1,5 - 2,0 l/25 kg
Valmista massaa 12 - 13 l/25 kg
Olomuoto jauhe
Väri harmaa
Maksimiraekoko

10,0 mm

Pakkauskoko 25 kg
Varastointi

varastointiaika kuivassa paikassa n.1 vuosi

 

Käyttölämpötila

+5°...+25°C

Työstettävyysaika 2 h
Puristuslujuus

n. 25 -30 MPa

Pysy ajantasalla uusista tuotteista ja ratkaisuista   Tilaa uutiskirjeemme